Assemblea Nacional Catalana

Joan Domènec Bullich Catà de la Torra

Coordinador de la Territorial de Sant Pere de Ribes de l’Assemblea Nacional Catalana.

Edat 64 anys, estat civil Casat amb dos fills i resident al Municipi de Ribes des de 1992. Situació laboral jubilat.

Posem en valor el capital polític de la ciutadania i dels representants dels partits per anar junts, també des dels municipis, cap a la República Catalana. 

Miquel (Muç) Vall i Soler

Veí de Ribes des de fa 60 anys. Treballo en una fundació que té com a eix fonamental la formació. Sóc llicenciat en geografia i història per la Universitat de Barcelona. He estat 12 anys regidor de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes per Unitat Municipal 9. Republicà i d´esquerreres. Penso que la independència ens pot portar una nova manera de fer i de ser col·lectiva.

CDR Ribes i Roquetes

Araceli (Sali) Esparducer i Broco

Tinc 46 anys i estic casada. També sóc mare de dos fills. Llicenciada en Química i en Psicologia, postgrau en psicoteràpia, actualment treballo de terapeuta. Presidenta durant 6 anys de l’AMPA Els Costerets i col·laboradora 9 anys més, ara estic molt implicada amb el CDR. Em sento tan ribetana i republicana com la que més i estimo profundament Sant Pere de Ribes i la seva gent. Plena d’il·lusió i gratitud de poder participar en la confecció d’aquesta candidatura. 
 
Membre del grup impulsor com representant del CDR Ribes-Roquetes. 

 

Oriol Martí Colom

Des de fa un any col·laboro amb el CDR de Ribes – Roquetes i agraeixo als companys del CDR que m’hagin escollit per representar-los en el grup impulsor. També col·laboro amb l’ANC de Ribes, sóc soci del GER, pujo muntanyes amb els amics de Farra i Acció del Xulius, consumeixo productes de proximitat a la cooperativa de consum La TK, cremo energia neta a Som Energia i ajudo a consolidar el projecte de banca ètica de Fiare. Ganes de treballar, ganes de transformar i content de col·laborar en aquest equipasso!!

Entitat Cultural i Esportiva Ger

Pau Canela Barrull

Nascut al 1977, ribetà nouvingut procedent del barri de Sants de Barcelona. Soci cooperatiu del restaurant Terra d’escudella i pare d’una filla. Militant de diferents moviments socials com el moviment estudiantil, l’antimilitarisme, l’okupació i l’antixeixisme. Soci i membre de la Impulsora de l’entitat Ger i militant de UM9-CUP.

MESS

Àngel Marcó

Àngel Marcó Sáez sóc militant de MES (Moviment d’Esquerres Socialista) Socialistes per la Independència i la República, de professió sóc Educador Social, i Fundador de l’Associació Educativa per a Joves Betània i Director de Llar Betània desde 1990 fins a 2004. Actualment jubilat i cooperant amb diversos projectes a l’Àfrica Sub-Sahariana.

Moviment Republicà i SI

Carme Farràs Amigó

Represento a l’associació Moviment Republicà, entitat transversal que promou els valors republicans, i També a SI, solidaritat catalana per la independència.

Ara més que mai tenim l’oportunitat d’anar junts, perquè s’han trepitjat els nostres drets com a poble, i des dels municipis hem sumar, per fer possible una nova majoria. Sóc Profe de Comerç Internacional, i membre del sindicat USTEC. Sòcia d’ANC i Òmnium. Vaig ser regidora d’erc a l’Ajuntament.

PdeCat Via

Albert Bonet Huete

Tinc 28 anys. Fill de comerciants de Ribes i vinculat al teixit associatiu del municipi, a Els Xulius, al Pessebre Vivent, a les Caramelles, entre d’altres. Bastoner des de petit. Soc president de l’Assemblea de la Vegueria Penedès per la JNC, conseller Nacional del PDeCAT i la JNC, vicepresident de l’Executiva Comarcal del PDeCAT, i president local del PDeCAT. Enamorat de Sant Pere de Ribes i de la política, sobretot la municipal. El compromís d’aquesta candidatura, amb marcat caràcter municipalista, alhora que es defensen els valors de l’1 d’Octubre, m’encoratja a formar-ne part i a treballar pel municipi.

Laura González Vargas

Nascuda a Barcelona, esquerra de l’eixample, al 1970. Vaig aterrar a Sant Pere de Ribes , Les Roquetes al 1997. Tot i ser dos nuclis amb importants fets diferencials, penso que això s’ha aprofitat políticament per “dividir i vèncer”. Crec que s’hauria de treballar per acabar amb aquesta rivalitat i donar a cada població el que millor cobreixi les seves pròpies necessitats.
Diplomada en turisme.
Vaig ser sòcia fundadora i Presidenta de l’Ampa de l’escola Mediterrània i secretaria de l’Ampa de l’institut Xaloc.
També he estat vinculada amb l’Agrupacio de Balls Populars de Les Roquetes, amb el ball de bastons i col.laborant amb la Gimcana Infantil i la Cursa Solidària.
Actualment sóc la cap d’una família monoparental amb dos fills i em trobo en situació de recerca de feina.
Crec que en aquest projecte tothom ha d’estar representat i és molt important que totes les veus siguin escoltades. No es poden fer accions polítiques d’allò que no  es coneix de primera mà.
Vull viure a la República Catalana i simpatitzo amb ViA

Esther Morales

Vaig néixer a Barcelona l’any 1969 i visc a Ribes des de que fa 20 anys em vaig casar amb un ribetà.
Treballo a la Generalitat com a subdirectora de gestió econòmica a la Secretaria d’Universitats i Recerca i soc regidora de l’ajuntament de Ribes pel Pdcat-Via. Sòcia del Barça, vocal de la Penya Barcelonista de Ribes, sòcia de Òmnium Cultural i de l’ANC, fundadora de la Crida. Seré militant de qualsevol causa que treballi honestament i decidida per la independència de Catalunya.
Crec en la política com a instrument per millorar la vida de les persones i dels pobles, per això vaig acceptar el repte de dedicar un temps de la meva vida al lloc on visc, al poble que estimo.
Participo en aquest projecte perquè crec que és una oportunitat única de construir poble amb la gent del poble, perquè constitueix un repte en ell mateix, perquè el municipi necessita noves formes de participació i representació, perquè crec que des del municipalisme farem camí cap a la República, cap a un país fonamentat en la democràcia, la igualtat i la justícia.
Participo en aquest projecte perquè les meves companyes i companys del Pdcat-Via m’han fet confiança per fer-ho en el seu nom.

UM9 – Cup

Tomàs Carandell Baruzzi

Tinc 34 anys. He crescut a Ribes a l’escola El Pi i els Costerets i posteriorment a l’Institut Can Puig. Vaig estudiar Sociologia a la Universitat Autonoma de Barcelona. Fa deu anys que treballo com a educador social al Centre Residencial d’Acció Educativa per a joves Llar Betània. He estat vinculat a moviments i associacions culturals, socials i esportives del municipi des de sempre. Soc regidor a l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes des de l’any 2011 per Um9-Cup. Vaig formar part del govern municipal del 2013 al 2015 essent regidor de Cooperació i Benestar social, i president de l’Area d’atenció a les persones.

Ramon Noguera

Tinc 23  anys i sóc veí de Ribes. He passat pel Cargol, els Costerets, l’INS Can Puig i finalment per Universitat Pompeu Fabra, on he estudiat Dret. Actualment estic preparant oposicions. Infant de l’esplai dels Xulius i posteriorment monitor de l’esplai GER durant 6 anys. Soci de Som Energia i l’Entitat Ger, membre d’UM9 i militant de la CUP.

Magda Torrents

36 anys. Pedagoga. Des de fa 4 anys treballant a l’Institut Xaloc de Les Roquetes. Vinculada i expresidenta de l’Entitat Ger. Aprenent de la lluita feminista i les lluites compartides. Participo als balls populars. Membre de la cooperativa de consumLa Teka. Sòcia Coop 57.