Regidores i regidors

Persones escollides a les eleccions de 2019 per ser regidores de Construïm

Assumim el repte de representar Construïm. Seguim compromeses amb unes pràctiques polítiques honrades i transparents, subjectes al Codi Ètic de la candidatura i amb la voluntat de ser la veu de tota la ciutadania. Un equip de treball preparat per fer una oposició ferma i constructiva. Capacitades per desenvolupar i defensar les propostes que conté el nostre programa de govern. Un equip que combina experiència i il·lusió. Persones vinculades a Ribes, les Roquetes i les urbanitzacions, a la seva vida social, cultural, política i econòmica, a les seves lluites i a la seva història.

Estem a la vostra disposició pel que pugueu necessitar.
Gràcies per la vostra confiança.

Esther Rodríguez Maldonado

PRODUCTORA AUDIOVISUAL

Soc dona, mare de tres fills i professional de la comunicació i la cultura. Defenso  la participació com a eina imprescindible per generar oportunitats i millores. Per esdevenir societats més justes i cohesionades. Crec en  el coneixement, la cultura i la formació com a fonaments per construir un futur millor.

Tomàs Carandell Baruzzi

EDUCADOR SOCIAL

Sóc educador social a la Llar Betània. He estat regidor de serveis socials i portaveu d’Um9-Cup i soc soci de l’entitat GER. Vull un Ajuntament valent que situï al centre de la seva acció la vida dels veïns i veïnes.

Albert Bonet Huete

DIRECTOR ÀREA POLÍTICA MUNICIPAL I GOVERNANÇA JNC.

Vinculat a la cultura popular com a bastoner, caramellaire o actor del Pessebre Vivent, entre altres. La política municipal ha de servir per millorar la situació i l’entorn de la gent que t’envolta. És una responsabilitat i un honor treballar per al poble que t’estimes.

Rita García Quesada

MESTRE PRIMÀRIA

Soc mestra de primària a les Roquetes i durant anys vaig treballar a l’Escola Municipal d’Adults. Des de la meva tasca vull donar eines als nens i nenes perquè siguin competents en els diferents àmbits de la vida, i despertar el seu esperit crític i perquè puguin transformar la societat.

Montse Mestre i Casas

ASSESSORA LABORAL

Des de ben petita formo part d’entitats culturals i esportives del municipi i arran del nostre projecte CONSTRUÏM tinc les ganes i la il·lusió necessàries per treballar pel meu poble. Treballarem perquè sigui un poble VIU, dinàmic, actiu i de qualitat en tots àmbits i ho farem des dels nostres valors republicans, feministes i transversals.