el-ple-en-un-minut-1200x550px

Ple ordinari del 29 de setembre 2020. Legislatura 2019/2023.

MODIFICACIONS DEL PRESSUPOST

Cal més planificació i transparència

Els plans de reactivació, la crisi de la covid19, les incorporacions de romanent i les contínues modificacions de pressupost fan molt difícil el seguiment i fiscalització de l’acció del govern per part dels grups de l’oposició. Des del grup municipal de Construïm vam demanar la realització d’un ple monogràfic sobre pressupostos municipals. Creiem que és una qüestió de transparència i bon govern. Negativa i tancament com a resposta del govern.

GESTIÓ DE SANT PAU

Error del govern amb la gestió Sant Pau i proposta de debat

El govern municipal del psc ha tirat pel dret amb la gestió de Sant Pau amb una adjudicació directe sense concurs públic. La proposta va ser portada ple per la seva aprovació, quan els nous masovers ja estaven instal.lats. Des de Construïm hem presentat una moció per garantir el debat sobre el futur de Sant Pau i elaborar una proposta de gestió que garantitzi la igualtat d’oportunitats en l’accés, la seva conservació i dinamització i l’ús públic d’un espai d’alt valor social, cultural, patrimonial i històric.

AUTÒDROM

Nous dubtes en el projecte de l’Autòdrom

Segueixen els dubtes i problemes en el desenvolupament del Projecte de l’Autòdrom. Davant les al.legacions presentades per diferents grups, entre ells Construïm, al conveni urbanístic amb l’empresa promotora del projecte, l’Ajuntament s’ha vist obligat a tornar a obrir el període d’exposició pública del mateix, ara per un temps de com a mínim un mes. Les presses del govern i la incapacitat pel diàleg amb els agents socials i polítics són males conselleres, en un projecte que ja acumula moltes incerteses, a més d’un important rebuig social.

INHABILITACIÓ TORRA

Presentem una moció de de rebuig a la inhabilitació del President Torra

Des de Construïm rebugem de forma rotunda i contundent la decisió del Tribunal Suprem d’inhabilitar el president de la Generalitat de Catalunya, Hble. Sr. Quim Torra, escollit democràticament pel Parlament de Catalunya mitjançant els nostres vots i després d’investidures fallides. Un cop més la justícia fa política i es situa per damunt de la democràcia. Demanem el màxim respecte per les institucions catalanes i pels nostres representants, escollits democràticament.

+10

ANYS PER ACABAR L’ESCALA DEL PARC CENTRAL

LA DADA

En aquest ple es va aprovar per unanimitat cedir terreny a l’Incasol per a la construcció d’habitatge social. Per aquells que seguiu el tema però informar-vos que el govern municipal encara no ha estat capaç d’acabar l’escala del parc central després de 10 anys i així ho va explicar el ple.

PREGUNTES DELS VEÏNS I VEÏNES AL PLE.

En aquest ple també hem portat aquelles preguntes que ens han fet arribar els veïns i veïnes atent al compromís que com a Construïm tenim amb la participació. Esperarem les respostes del govern!

Perquè no fan diferents propostes per l'Autòdrom i organitzen un referèndum per veure quines escullen les ribetanes i ribetans?

Àngel Marcó

El consistori regularà l'ús del patinet avanç que passi una desgràcia?

Mercè Martinez

M'agradaria saber quin és l'estatus del projecte "Itinerari per a vianants al carrer de Sitges des del carrer Sagrada Família fins al camí de Can Cuadras a Sant Pere de Ribes".

Pere Soler