Persones candidates a formar part de la llista electoral de UM9/CUP – Construïm

Marta-Abuelo

Marta Abuelo De Paz

36 anys i mare de dos peques, soc graduada en Estudis Anglesos i actualment professora de secundària a Les Roquetes des de fa quatre cursos. Amant de la natura i els viatges.

ÁLVAREZ_Ricardo

Ricardo Álvarez Vázquez

Partint de la base de què tot el que fem és polític, estic convençut en el poder de la societat civil per fer canvis, debatent idees plegats i posant les millors d’elles en pràctica pel bé comú.
pere-aviles

Pere Avilés Vazquez

Persona vinculada a moviments socials i esportius, activista LGBTIQ+ i feminista. Vinculat durant molts anys a l’educació en el lleure i el món de la cooperació. Antifeixista ara i sempre.
Tomas-carandell

Tomàs Carandell Baruzzi

Tinc 38 anys i soc educador social. Formo part de l’equip de la revista El Carrer, he estat regidor 12 anys i soc pare.
nuria-carballo

Núria Carballo Guirado

Hola em dic Núria Carballo Guirado i tinc 19 anys, actualment estic cursant el grau superior d’integració social.
M’agrada molt participar activament en les activitats que es realitzen als joves, encara que són poques i m’agradaria que es duguessin a terme més activitats i més variades de contingut.

vinyet-duran

Vinyet Duran Ferrer

41 anys i mare de 3 nens. Sòcia del GER i col·laboradora de la Revista El Carrer. Em dedico al món de la comunicació i el network marketing divulgant hàbits de vida i consum sostenibles, i liderant un equip de persones emprenedores. Vull un Ajuntament compromès amb la sostenibilitat i el feminisme. Ens atrevim a canviar?

rosa-espinosa

Rosa Espinosa Marcos

Veïna de Ribes, vinculada a l’activisme cultural i a l’educació en el lleure. Vaig ser membre de la junta permanent d’Escoltes Catalans.
sandra-font

Sandra Font Simon

Vetlladora a l’INS Xaloc de Les Roquetes, educadora de lleure, militant de la CUP i d’UM9, sòcia del GER i involucrada en Moviments Socials del municipi.

rita

Rita Garcia Quesada

Soc mestra de primària a les Roquetes i durant anys vaig treballar a l’Escola Municipal d’Adults. Vull donar eines als nens i nenes per despertar el seu esperit crític i perquè puguin transformar la societat.

foto-jgerogia-garriga

Georgia Garriga Castells

Llicenciada en Psicologia i amb un Màster en Gestió i Direcció de RRHH. Amb més de 10 anys d’experiència en consultoria de RRHH, actualment desenvolupo les relacions corporatives i l’adquisició de talent en una escola de negoci catalana. Crec en una política de proximitat, a on el focus principal siguin les persones i el dia a dia del municipi

pau-garriga

Pau Garriga Gabaldà

Tinc 40 anys i me’n queden 26 per acabar de pagar la hipoteca, vivint en la gimcana vital d’una família nombrosa, treballo a la Llibreria Gabaldà i intento vincular-me amb totes les liades que puc i no m’agraden els gossos

marta-jacas

Marta Jacas Leon

Actualment a l’atur. Militant de la CUP i UM9 Sòcia del Ger i membre dels balls populars de Ribes
oriol-marti-3

Oriol Martí Colom

Col·laborador habitual del GER i membre del grup excursionista Farra i Acció. Treballo com a dissenyador gràfic. Aprenent de pare, amb el Sergi i el Haydar de conillets d’índies.
73---Iolanda-maurici

Iolanda Maurici Jareño

Presidenta del GER i membre de la Unitat Contra el Feixisme i el Racisme (UCFR).
oscar-mendoza

Òscar Mendoza Gómez

(46 anys) Treballo a la Tresoreria de la Seguretat Social, on també he estat delegat sindical fins fa poc. Milito a UM9 i la CUP
manu

Manuela Morera Lanzarotti

Soc la Manuela Morera Lanzarotti, em dedico al disseny, patronatge i confecció i a la tapisseria nàutica també. Vaig néixer a Xile, dins d’una família d’exiliats i immigrants, fa més 20 anys que visc a Catalunya, terra d’origen de la meva família paterna i la terra on vaig conèixer al meu company i on vaig parir als meus fills. Em considero una persona d’esquerres i estic convençuda que des dels municipis es pot fer molt enriquir el dia a dia de les persones, per gestionar els recursos d’una manera més equitativa i així millorar la qualitat de vida de la gent.
Sempre m’ha agradat el crit de “no nos mires, únete” i per ser conseqüent amb això m’he decidit a participar en el municipi i donar suport a un projecte d’esquerres i feminista.

jessica-navas

Jessica Navàs Granado

Em dic Jessica, i d’ençà que vaig néixer visc a Ribes. Treballo com a mestre d’infantil en una escola bressol a Ribes. Ara mateix estic gaudint de la criança del meu fill, ja que fa sis mesos que vaig ser mare. M’he presentat per formar part de les llistes de um9-cup Construïm perquè penso que entre totes podem fer les coses d’una altra manera.

Marina-orives

Marina Orives Felipe

Em dic Marina Orives Felipe, fa 34 anys que visc a Sant Pere de Ribes i tinc un fill de 5 anys. Soc mestra d’Educació Infantil i treballo en una escoleta del poble des de fa 12 anys. Em presento a les llistes de Construïm perquè crec que mereixem un canvi!

Dolors-Pasqual

Dolors Pascual Vidal

Dona, d’esquerres, feminista i ecologista. Vaig ser la primera mestra que vaig portar el català a l’escola i intentar fer conèixer i estimar el nostre país als nens. Sòcia fundadora del Ger. Soc independentista.

Blanca-Puebla

Blanca Puebla Blasi

Psicòloga forense especialista en violències (de gènere, domèstica, intrafamiliar, filio parental…). Visc a Roquetes.
esther-rodriguez

Esther Rodríguez Maldonado

Regidora de Construïm i consellera comarcal ( 2019-2023). Llicenciada en comunicació i postgrau en gestió cultural. Col·laboradora de la revista El Carrer .
ferran-sanchez

Ferran Sanchez i Rodríguez

Tinc 25 anys, em dedico a la publicitat i durant el meu temps lliure, a la música. Em presento a aquesta llista amb l’afany d’aportar una mirada jove a una candidatura que defensa el model de poble en el qual vull viure. Perquè crec en un poble que batega i creix al ritme de les persones, oferint oportunitats i espais on créixer lliurement a tothom qui ho desitgi.

Francesca-santos

Francesca Santos Sanchez

(35 anys). Visc a Les Roquetes, on tinc cura de la meva filla en condició de mare soltera, treballo, faig esport al Club Bàsquet Les Roquetes i lluito pel dret a l’habitatge amb la PAH
alexandra-sebastian

Alexandra Sebastián Aranda

El meu nom és Alexandra Sebastián Aranda, tinc 40 anys, soc educadora infantil i treballo de TEEI a l’escola pública de Ribes, defensora de l’escola pública de qualitat.
Fa poc he sigut mare, reivindico que ser mare i feminista ha de ser imprescindible.

ferran-tomas

Ferran Tomàs Ortiz

41 anys. Pare del Roger, l’Adrià i en Lluc. Politòleg, postgrau de màrqueting digital. Militant de la CUP I UM9, soci del Ger i membre de l’equip de la revista El Carrer. Treballo com a tècnic a l’Agència de Residus de Catalunya on he sigut membre del comitè d’empresa. Sacsegem l’Ajuntament?

Magda-Torrents

Magda Torrents Garriga

Regidora um9-cup (2015-2019). Implicada a l’Entitat Ger, grup de consum la Teka i als balls populars. Aprenent de la lluita feminista i antiracista. Orientadora educativa a l’Institut Xaloc de Les Roquetes.