Més de 100 persones omplen el GER en suport a la candidatura de Um9/CUP - Construïm

El passat divendres 5 de maig, més de 100 persones van omplir la Nau del GER en l’acte de suport a la candidatura de Um9/CUP – Construïm

L’acte va ser conduït per Manu Morera i Marta Abuelo De Paz i va comptar amb les intervencions d’Esther Rodríguez, Pau Garriga i Oriol Martí, cap de llista i números 2 i 3 de la candidatura respectivament.

Esther  Rodríguez va fer un repàs de l’acció de govern i va denunciar la reducció dels mecanismes de participació que ha dut a terme la majoria absoluta del PSC i la falta de transparència que ha caracteritzat tota la legislatura. Va acabar el seu parlament fer una crida a la participació i a la movilització al carrer, com a garantia de l’acció transformadora que aquest poble necessita.

Pau Garriga va denunciar les traves que posa l’administració a molts veïns i veïnes de Ribes que no tenen una situació administrativa regularitzada per poder votar i va fer una crida a la lluita per la defensa dels drets de totes les persones.

Oriol Martí va reclamar la necessitat de tenir una mirada transformadora en termes de feminisme, inclusió, drets socials i consum responsable i va fer una crida a vèncer el desànim provocat per les crisis social, ambiental i política que ens travessen per poder crear polítiques alternatives des de l’ajuntament.

L’acte va ser amenitzat per l’actuació de Feliu 4, que van interpretar alguns dels seus darrers temes i van fer d’amfitrions a totes les persones de la llista. També va comptar amb la col·laboració de La Cassola, els membres de la qual van organitzar un sopar per a totes les persones que hi van assistir.

L’acte, també va comptar amb la participació de persones rellevants de la història de Um9 – CUP que van donar suport a la candidatura: Tomàs Carandell, regidor en les darreres tres legislatures, Xavier Garriga, primer alcalde democràtic de Sant Pere de Ribes, Miquel Muç Vall Soler, regidor de 1999 a 2007, Anna Gabaldà, primera alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Dolors Pascual, impulsora de l’escola en català i Joan Garriga i Quadres, diputat al parlament de Catalunya i regidor per Um9 de 2007 a 2015.

Comparteix aquesta pàgina a les teves xarxes

Fotos cedides per Jorge Lorenzo