Per una majoria

oberta, transversal, participativa, plural, demòcrata, republicana, feminista, compromesa, valenta, guanyadora, transparent, de futur.

Recuperem els valors de l’1-O per transformar Ribes i Les Roquetes.

Adhereix-te al manifest omplint aquest formulari:

Els veïns i veïnes de Ribes i Les Roquetes, en els darrers anys hem perdut moltes oportunitats per a la millora de les nostres condicions de vida.

Les conseqüències de la crisi econòmica i social que ha afectat els nostres drets bàsics individuals i col·lectius no han trobat una resposta eficaç per part de l’actual ajuntament.

El govern municipal no ha estat a l’altura de les circumstàncies per respondre a les necessitats del municipi, dels seus diferents nuclis i de la seva població i s’ha caracteritzat per una gestió clientelar, reactiva, improvisada i opaca.

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes tampoc pot restar impassible davant la deriva autoritària de l’estat espanyol i la progressiva pèrdua de llibertats i drets individuals i col·lectius que amenacen els drets més bàsics dels nostres veïns i veïnes ni estar en mans dels partits responsables d’aplicar el 155 contra la població i les institucions del país.

A Ribes i Les Roquetes tenim recursos econòmics, materials i humans per revertir aquesta situació.
I energia. I iI·lusió.

Només ens cal fer una passa endavant.

Volem obrir les portes de l’Ajuntament al conjunt de la ciutadania i situar al centre de les prioritats municipals les condicions de vida dels veïns i veïnes superant els interessos i límits partidistes.

Volem un nou espai que s’articuli sobre la base de mecanismes i formes de participació radicalment democràtics, des de la diversitat ideològica.

Volem una nova majoria que es comprometi a treballar sota un posicionament ètic i unes pràctiques polítiques responsables, compromeses i transparents.

Volem un nou ajuntament que des dels valors republicans, defensi sense embuts el dret a l’autodeterminació del poble de Catalunya, i alhora propiciï espais de diàleg, debat i consens per a tothom.

Volem treballar incansablement per la reducció de les desigualtats socials, garantir drets com l’habitatge, la salut, el treball i l’educació tot fomentant la cohesió social.

Volem millorar els nostres serveis públics recuperant-ne el control i la gestió, sota criteris d’eficiència, eficàcia, justícia social i sostenibilitat mediambiental.

Volem interpel·lar a la responsabilitat col·lectiva de la ciutadania pel respecte a l’entorn, al bon veïnatge i a la convivència per assolir un municipi net i respectuós amb les persones.

Construirem una majoria que esdevindrà una alternativa clara al govern actual.