Un equip per governar!

Persones escollides per configurar la llista electoral de Construïm

La llista que presentem la conformen un conjunt de persones que assumeixen el repte de representar Construïm. Compromeses amb unes pràctiques polítiques honrades i transparents, subjectes al Codi Ètic de la candidatura i amb la voluntat de ser la veu de tota la ciutadania. Un equip de treball preparat per governar. Capacitades per desenvolupar i defensar les propostes que conté el nostre programa de govern. Un equip que combina experiència i il·lusió. Persones vinculades a Ribes, les Roquetes i les urbanitzacions, a la seva vida social, cultural, política i econòmica, a les seves lluites i a la seva història.

I, sobretot, amb voluntat d’encapçalar el proper govern municipal.

1. Esther Rodriguez Maldonado

CAP DE LLISTA

Soc dona, mare de tres fills i professional de la comunicació i la cultura. Defenso  la participació com a eina imprescindible per generar oportunitats i millores. Per esdevenir societats més justes i cohesionades. Crec en  el coneixement, la cultura i la formació com a fonaments per construir un futur millor.

2. Tomas Carandell Baruzzi

REGIDOR PER UM9-CUP

Sóc educador social a la Llar Betània. He estat regidor de serveis socials i portaveu d’Um9-Cup i soc soci de l’entitat GER. Vull un Ajuntament valent que situï al centre de la seva acció la vida dels veïns i veïnes.

3. Albert Bonet Huete

PRESIDENT SECCIÓ LOCAL PDECAT-VIA

Vinculat a la cultura popular com a bastoner, caramellaire o actor del Pessebre Vivent, entre altres. La política municipal ha de servir per millorar la situació i l’entorn de la gent que t’envolta. És una responsabilitat i un honor treballar per al poble que t’estimes.

4. Rita García Quesada

PROFESSORA

Soc mestra de primària a les Roquetes i durant anys vaig treballar a l’Escola Municipal d’Adults. Des de la meva tasca vull donar eines als nens i nenes perquè siguin competents en els diferents àmbits de la vida, i despertar el seu esperit crític i perquè puguin transformar la societat.

5. Montse Mestre i Casas

ACTIVISTA CULTURAL

Des de ben petita formo part d’entitats culturals i esportives del municipi i arran del nostre projecte CONSTRUÏM tinc les ganes i la il·lusió necessàries per treballar pel meu poble. Treballarem perquè sigui un poble VIU, dinàmic, actiu i de qualitat en tots àmbits i ho farem des dels nostres valors republicans, feministes i transversals.

6. Joan López Fernàndez

REGIDOR PER UM9-CUP

Treballar d’urbanista em permet protegir l’entorn natural on vivim i on neix la vida, a la vegada que em permet acompanyar la ciutat a potenciar les relacions humanes, socials, culturals i econòmiques que s’hi produeixen. Aposto pel decreixement i la diversitat.

7. Quima Albalate Giménez

INFERMERA I ACTIVISTA SOCIAL

Com a infermera estic centrada a cuidar i  protegir. Vull que aquests conceptes siguin valors reconeguts. Vull poder donar resposta a les persones que, per diversos motius, es trobin afeblides, i fer-ho deixant un camí traçat a seguir.

8. Xavier Coll Pascual

PRESIDENT DE VIA

Treballo a les Roquetes, com a responsable d’una botiga de queviures, soc des de fa molts anys culturalment actiu en diverses entitats i associacions, de les quals he format part i que m’han fet entendre millor aquesta societat. Des de la meva experiència vull contribuir a ser un poble viu en cultura on les entitats i l’administració caminin plegades.

9. Oscar Mendoza Gómez

MILITANT DE LA CUP I LABORALISTA

Soc laboralista i treballo a l’Administració de la Seguretat Social de Vilanova. Com a delegat sindical, a més de defensar les condicions de treball del nostre col·lectiu, lluito per uns serveis públics que donin resposta a les necessitats de la gent.

10. Ariadna Vall i Capdet

ADVOCADA

Soc advocada i treballo a la Universitat Politècnica de Catalunya, feina de què gaudeixo molt ja que em permet contribuir a l’impuls de la cultura en innovació, l’esperit emprenedor i el desenvolupament del teixit industrial en el nostre territori. 

11. Jordi Guillaumes García

ENGINYER

Dia a dia veig que els nostres veïns s’han de desplaçar lluny per trobar oportunitats de feina i s’han de conformar amb uns equipaments i serveis insuficients. Em sembla injust que desaprofitem el potencial de la nostra gent. La millor forma que veig per millorar és ajudant a canviar les coses.

12. Pau Garriga i Gabaldà

ACTIVISTA I MEMBRE DEL GER

Lluitar i treballar per millorar les nostres condicions de vida és per a mi una bona “pèrdua de temps”, a la qual intento dedicar hores. Crec que compartir la vida amb més gent ens fa una societat més cohesionada, voler-la més lliure i ens alegra el camí per aconseguir-ho. Construir per avançar.

13. Núria Espachs Pagès

INFERMERA

Soc infermera del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf des de fa més de 18 anys i tinc la immensa sort de poder realitzar la feina que més m’omple en el propi municipi per cuidar-vos a tots vosaltres en algun moment de la vostra vida. Soc mare, dona, m’apassiona la natura i els animals i tinc
l’ esperança de viure en una república catalana.

14. Oriol Martí Colom

DISSENYADOR

Des de fa anys, col·laboro en diverses iniciatives de foment del consum responsable i la banca ètica. Contribuir a adoptar aquesta mirada transformadora a nivell municipal és un repte que m’il·lusiona.

15. Sílvia Salvatierra Arrebola

ACTIVISTA SOCIAL

Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses i actualment estudiant del màster de Formació de Professorat de Secundària. Com a mare i futura professora crec fermament en l’educació com a eina transformadora de la societat.

16. Ramon Noguera Muñoz

MILITANT D’UM9 - CUP

Tinc 23 anys i soc graduat en Dret. Actualment estic preparant oposicions. Infant de l’esplai dels Xulius i després monitor de l’esplai GER durant 6 anys. Soci de Som Energia i l’Entitat Ger, membre d’UM9 i militant de la CUP, compromès a fer del meu poble un poble obert a tothom.

17. Sílvia Cester Guerrero

SOCIA DE LA TK CONSUM RESPONSABLE

Fa un parell d’anys vaig haver de deixar una feina que m’encantava per problemes de salut. Ara estic col·laborant com a voluntària al Redòs. També intento gestionar la meva llar d’una forma sostenible i sana, amb els mateixos criteris que vull per a la nostra societat: ecologia, feminisme i república.

18. Lluís-Miquel Soto i Armengol

MEMBRE DE MES I TÈCNIC DE CULTURA

Fa 26 anys que treballo al nostre Ajuntament. Ara com a tècnic del Servei de Cultura i Joventut i abans a l’Espai Jove de Ribes, a la Biblioteca Josep Pla de les Roquetes i a l’emissora municipal Ràdio Ribes. Milito a Moviment d’Esquerres i aposto per la Unitat Popular i la República Catalana.

19. Laura Marcos Navarro

REGIDORA UM9 - CUP

Treballo en una empresa catalana que es dedica a la moda, com a tècnica de qualitat. He fet de regidora d’Educació i Dona, una experiència enriquidora que em va fer créixer com a persona i també com a política. Lluito per un país més just i feminista.

20. Anna Gabaldà Felipe

EX ALCALDESSA DE SANT PERE DE RIBES

Treballo com a treballadora social en l’àmbit de la salut mental. A través de la meva feina participo en la lluita contra l’estigma que generen aquestes malalties. Soc membre de la cooperativa de consum la Teca. He tingut el plaer de ser regidora per UM9-CUP i alcaldessa del nostre municipi.

21. Lluís Giralt i Vidal

EX ALCALDE DE SANT PERE DE RIBES

Treballo com a investigador en el camp de la viticultura i l’enologia. En els darrers 12 anys, i no sense esforç, he fet compatible la meva professió amb la de regidor del grup Pedcat-VIA. Vaig tenir l’honor de formar part del govern nunicipal durant uns anys i, en el darrer període, vaig ser alcalde d’aquest municipi que tant estimo.