Número 3
Maig 2021

8M a Les Roquetes

Entitats del municipi, agrupades en la Coordinadora feminista lgtbq+ van organitzar diversos actes de debat, reivindicació i denúncia entorn el Dia de la Dona Treballadora. Dijous 7 a Les Roquetes va tenir lloc la passejada per carrers i places i penjada de plaques amb nom de dones, per a reivindicar un nomenclàtor feminista. L’endemà, 8 de març, hi va haver la concentració i lectura del manifest, simultani als altres pobles i ciutats del país.

Foto M. Torrents
Foto O. Mendoza

Preguntes al ple sobre el transformador del carrer Gaudí

A causa del neguit d’alguns veïns i veïnes per la ubicació del transformador del carrer Gaudí de Les Roquetes, el grup municipal de Construïm va traslladar algunes preguntes al darrer ple: sobre si aquest transformador es fa servir exclusivament per proveir d’energia al Teatre, si l’Ajuntament ha tingut en compte les possibles repercussions sobre seguretat i salut dels veïns i veïnes i si s’ha plantejat la possibilitat d’ubicar aquest transformador en un altre lloc més llunyà dels habitatges.

Foto O. Mendoza

Moció en suport als veïns de Mas d’en Serra

El grup municipal de Construïm va presentar una moció per tal que les peticions dels veïns i veïnes de Mas d’en Serra siguin escoltades. El govern del psc està duent a terme les obres del carril bici, però els problemes que està generant entre veïns i usuaris són de manifesta importància i no estan sent escoltats. La moció va ser aprovada per unanimitat, tot i que no deixa de ser més aviat cínic que govern aprovi una moció per escoltar els veïns i veïnes quan fa mesos que tiren ple dret amb les obres sense donar respostes efectives a les peticions. Esperem que la moció no quedi en res, una pràctica massa freqüent en el govern d’Abigail Garrido.

Foto M. Torrents

Un Sant Jordi diferent

Les parades de llibres i roses d’aquest Sant Jordi es van traslladar de la Plaça Llobregat al carrer Puigmal (entre l’Aulari Blanc i les pistes de tenis) a causa de les restriccions per la pandèmia. Després d’un any sense celebració, veïns i veïnes, vam poder tornar a gaudir d’un bon dia de passeig, cultura i comunitat.