Número 2
Febrer 2021

L'abandonament del Parc Central es cronifica

Situat entre al Passatge de Santa Eulàlia i l’Escola Mediterrània, hi ha el Parc Central, exemple màxim de la deixadesa i abandonament que pateix el municipi. En el parc, de 110000m2 i que va costar més de 2 milions d’euros (2058645€), només queden els esquelets del que eren bancs i papereres trencades i desbordades de brossa que omple tot el parc. Amb cap partida econòmica en els pressupostos per a la neteja i el seu manteniment, l’Ajuntament l’utilitza també com magatzem de contenidors d’escombraries.
Un espai verd a Les Roquetes per gaudir de la natura al costat de casa, un gran parc amb bosc i equipat per l’esbarjo, que avui, i des de fa massa anys, està totalment abandonat, brut i amb els seus accessos i mobiliari tancats.

Foto Construïm
Foto Construïm

Treballadors de CEPSA en vaga

El torn de cap de setmana de CEPSA (filial de la coneguda Ferrovial) s’han declarat en vaga. L’empresa situada al polígon de la Rambla del Garraf de Les Roquetes, s’encarrega dels serveis de neteja i recollida d’escombraries a Sitges. Els treballadors denuncien arbitrarietats en l’incompliment del conveni, a més d’abusos en contractes temporals i intervencions xenòfobes per parts d’alguns encarregats.

Foto Eix Diari

Augment en sous i dedicacions del govern municipal

Al desembre el psc va presentar al ple un nou augment de dedicacions dels seus regidors, amb la suma d’una nova dedicació. Amb menys de dos anys s’han aprovat tres augments en aquest àmbit. En el primer ple es van presentar noves dedicacions i es va doblar el total de despesa en cost polític amb relació a l’anterior govern. Mesos més tard es va incorporar un segon augment amb la contractació d’un nou gerent, un càrrec de confiança del partit, amb un sou de 57053,26€ anuals.