Ahir dilluns dia 06 de maig vam inaugurar el primer de molts micro debats que tenen l’intenció d’acostar la nostra proposta de programa als veins i veines de Sant Pere de Ribes.
A la Plaça dels Països Catalans, davant del Redòs de Ribes vam parlar de Salut i Esport.

El Ramón Noguera i la Montse Mestre van explicar quines eren les propostes de programa i com en totes aquestes propostes s’integraven els valors de la nostra candidatura.

La sessió la van tancar la Quima Albalate i la Montse Falguera, fent una foto exacte de la realitat i les necessitats del nostre muncipi en matèteria de Sanitat i Esport. La seva intervenció va estar vinculada a l’experiència, en el cas de la Quima va explicar com es va posar en funcionament el projecte de Junts en Acció i com ha esdevingut una experiencia d’èxit en el camp esportiu, però també social. La Montse ens va proporcionar una mirada clara i directe sobre la situació del nostre muncipi en materia de sanitat, concretament es va basar en l’experiència de la tercera edat, de l’envelliment i dels elements que en aquest procés natural intervenen. Va posar de manifest, no només les mancances actuals, sinó com de desconectades están les àreas que treballen aquest sector.

Les xerrades d’ahir posen sobre la taula la necessitat urgent d’implementar polítiques tranversals, integradores i posant en relleu la necessitat d’escoltar , de fer patíceps a tots els col.lectius implicats per tenir un pols real de les necessitats.

Experiència enriquidora, de tu a tu i continuar creixent i aprenent de tot allò que envolta el nostre municipi i els seus habitants.
Us eperem als propers micro debats, oportunitats per crèixer i conèixer

Gràcies !