Gràcies Rita, ens trobem als carrers!

Vocació de servei públic engloba moltes coses i totes molt lloables. Vocació de servei públic per convicció del que fas i a qui pertanys, encara és més difícil i segurament més lloable. La fins ara regidora de Construïm Rita Garcia, ha estat exercint durant dos anys les seves tasques de regidora per convicció, per vocació de servei públic i perquè creu en el projecte de Construïm.

Durant dos anys ha estat navegant entre informes, escoltant el que els veïns i veïnes del municipi han de dir, ha estat en la taula d’educació, en la de cooperació… La Rita ha assistit i participant en comissions informatives i plens amb les ganes i la força de voler canviar l’ordre de les coses. Amb la convicció de què una altra manera de governar no només és possible, sinó que també és necessària.

Per motius personals ha de deixar la seva acta de regidora, i nosaltres només podem que agrair el seu compromís i la seva tasca amb el grup municipal. Les hores de debat, de reunions, de trobades i de treball per fer de Sant Pere de Ribes un municipi més just i amb més oportunitats.

En substitució seva agafarà l’acta de regidora la Quima Albalate, quan administrativament sigui efectiva la seva incorporació us ho farem saber. Tot repte genera respecte, però nosaltres estem convençuts que aquest nou repte que engegarà la Quima com a regidora de Construïm ve carregat d’il.lusió i de ganes seguir lluitant per canviar tot allò que ens porti a un municipi millor.

A la nostra regidora fins ara només li podem dir una cosa:
GRÀCIES Rita, ens trobem als carrers!