Fem-ho possible!

Som Construïm. L’única alternativa real a 20 anys de paràlisi i abandonament. Un equip plural i valent, preparat per governar. Un programa transformador. Una oportunitat per començar el canvi.

És a les teves mans!

1.

Som l’oportunitat del canvi

Som l’alternativa socialment transformadora i independentista amb possibilitats reals d’acabar amb 20 anys de paràlisi i abandonament.

2.

Un equip de treball preparat per governar

Som un equip plural i valent que combina experiència i il·lusió, de persones vinculades a la xarxa social i cultural de Ribes i les Roquetes, a la seva historia i a les seves lluites.

3.

Un compromís per als propers 4 anys

Governarem per desenvolupar el Sant Pere e Ribes que volem. El nostre programa és fruit del debat col.lectiu i la participació activa. És realista i concret, planificat de forma acurada.

4.

Una oportunitat per començar el canvi

Donarem resposta a les necessitats dels veïns i veïnes, transformant el municipi des d’una òptica de justícia social, del feminisme, els valors republicans i la participació ciutadana.

5.

L'1-O ja ho vem fer. Ara hi tornarem!

Garantirem un compromís amb l’exercici del dret a l’autodeterminació i la independència, la llibertat dels presos i preses polítics i el retorn dels exiliats, així com un posicionament clar en contra del 155, la retallada de llibertats i la repressió de l’estat.

6.

El 26M, Fem-ho possible!

Hem decidit deixar d’acceptar les coses que no podem canviar, i canviar les coses que no podem acceptar.