El nou Consell Impulsor es posa en marxa. Després del procés participatiu iniciat a finals de desembre, aquest més de gener ha quedat constituit el nou espai de governança de Construïm. Molt per fer!

El nou Consell Impulsor

El nou Consell Impulsor està constituït per 19 persones: els càrrecs electes de Construïm, les persones escollides a través del procés participatiu i els representants de les entitats impulsores:

GRUP MUNICIPAL
Esther Rodriguez
Tomas Carandell Baruzzi
Albert Bonet
Rita García
Montse Mestre

PROCÉS PARTICIPATIU
Pau Garriga Gabaldà
Jordi Guillaumes Garcia
Oriol Martí Colom
Òscar Mendoza Gómez
Neus Milà Vidal
Ramon Noguera Muñoz
Magda Torrents Garriga
Silvia Salvatierra Arrebola

ENTITATS
Assemblea
CDR
GER
Moviment Republicà
PdeCAT-Via
Um9-CUP

El Consell Impulsor és un espai de debat i treball pel desenvolupament de les línies polítiques i estratègiques de l’organització. Coneix millor la nova estructura organitzativa aquí:
https://bit.ly/34jOSTF

El procés participatiu

128 persones van participar en la votació de les candidatures per renovar el nou Consell Impulsor que es va dur a terme del 14 al 22 de desembre. Aquesta votació estava oberta a totes les persones adherides a Construïm.

La presentació de candidatures es va realitzar entre el 14 i el 18 de desembre i la votació de les candidatures es va realitzar entre el 19 i el 22 de desembre.

Candidatures presentades: 13
Votants: 128
Vots emesos: 519

La bona resposta a la convocatòria enforteix els plantejaments i el treball de la nostra organització i ens encoratja a seguir treballant.