el-ple-en-un-minut-1200x550px

Ple ordinari del 24 de novembre de 2020.
Legislatura 2019/2023.

PRESSUPOSTOS 2021

Aprovat el pressupost 2021 amb mancances

El govern socialista aprova els pressupostos del 2021 amb unes mancances que hauran de ser millorades en el pla de reactivació, amb la incorporació dels romanents. Hi ha tres grans línies a destacar:

Consolidació de l’augment de les externalitzacions i el cost de les concessions municipals.

Augment de partides d’ajudes directes, des de la política assistencial, sense un projecte a llarg termini que resolgui el problema de fons.

Es continua sense abordar el problema nuclear de la cultura al nostre municipi.

LA DADA

Els pressupostos municipals de 2021, preveuen un augment important d’ingressos. Tot i el superàvit, l’ajuntament ha decidit augmentar l’IBI i les taxes.

27.651.385€

AUGMENT DE L’IBI

+1.800.000€

AUGMENT D’INGRESSOS
RESPECTE 2020

Seguirem treballant perquè aquest govern municipal sigui més transparent i eficaç en la gestió dels nostres recursos municipals. Perquè els debats siguin més rics i perquè els compromisos vagin més enllà de les paraules.

GESTIÓ DE CAN PAU ROIG

Cessió a precari de Can Pau Roig durant 10 anys

Un dels punts de l’ordre del dia, va ser la cessió a precari de Can Pau Roig durant 10 anys a una fundació privada. El mateix sistema de cessió que l’ermita de Sant Pau. Sense donar oportunitat a altres empreses o fundacions. Sense concurs públic i durant 10 ANYS! Davant les preguntes de l’oposició de per què s’havia fet així aquesta cessió, la mateixa alcaldessa va contestar, perquè així ho hem volgut i decidit. I ja està! Una cessió que es fa sense que encara s’hagin iniciat les obres de reforma, sense explicacions i vulnerant un dels principis per les que les administracions públiques han de vetllar, el principi d’igualtat d’oportunitats.