el-ple-en-un-minut-1200x550px

Juny 2024. Legislatura 2023/2027.

MOCIÓ DE SUPORT A LA COMUNITAT EDUCATIVA DE LES PARELLADES

Demanem la reincorporació immediata del conserge de l'escola Les Parellades

Acompanyem a l’AFA de Les Parellades en la seva demanda de reincorporar José Moreno Carcelen al seu lloc de treball, com a conserge de l’escola. Dilluns 12 de febrer, el Pepe es va veure obligat a abandonar les seves tasques a l’escola per un problema administratiu causat pel conflicte entre l’equip de govern i l’interventor. L’AFA no va tenir notícies d’aquest canvi fins unes setmanes més tard. Amb aquesta moció, l’AFA Parellades exigeix la reincorporació immediata del Pepe a l’escola, que la regidoria d’educació millori la seva comunicació amb l’AFA i que s’utilitzi el Consell Municipal d’Educació per debatre i parlar de les problemàtiques que afecten els centres.

Intervenció de la Laia de l'AFA

Reprodueix el vídeo quant a Presentació AFA Parellades

LA DADA

330

És el nombre de persones que han signat la petició de reincorporació del Pepe a Les Parellades

LA VOTACIÓ

La moció es va aprovar amb els vots afirmatius de tots grups

PSC

Um9/CUP Construïm

Junts/Via

Fem Poble

Vox

ALTRES TEMES

ENERGIA

Reprodueix vídeo

Rebutgem que l’Ajuntament estableixi acords comercials amb Endesa

Aquesta empresa ha sigut denunciada reiteradament per les entitats socials de Catalunya (com la PAH o l’Aliança contra la Pobresa Energètic) per estendre la pobresa energètica a milers de llars catalanes. Des del nostre grup apostem per accelerar la transició energètica que ens permeti substituir l’ús del gas per energies renovables.

HABITATGE

Reprodueix el vídeo quant a Pau Ple juny 2024
Aprovem un Pla d’habitatge poc ambiciós, però que incorpora algunes de les nostres propostes
No és el nostre pla, nosaltres l’hauríem fet diferent, però creiem que dotar-nos d’un pla d’habitatge és important, i per això hi votem a favor. Lamentem la poca participació de veïns i veïnes que ha tingut el pla, menys de 50 persones, en un tema que genera tanta inquietud. I denunciem que el creixement urbanístic no garanteix el dret a l’habitatge pels nostres veïns i veïnes.

SEQUERA

Reprodueix el vídeo quant a Oriol Martí Ple juny 2024
Emplacem el govern a combatre la sequera de manera efectiva
Des de Um9 CUP Construïm creiem que no té molt sentit aprovar un pla d’emergència per sequera mentre en paral·lel s’està promovent un fort creixement urbanístic que ens farà encara més vulnerables a la sequera. La sequera no s’acabarà quan plogui, sinó quan siguem capaços de trobar l’equilibri entre l’aigua que tenim, que és escassa i limitada, i els usos que decidim donar-li entre tots i totes.
Si teniu més temps i ganes, podeu accedir al video del ple sencer des d’aquest enllaç: www.canalblau.alacarta.cat/ple-municipal/