el-ple-en-un-minut-1200x550px

Ple ordinari del 15 de desembre de 2020.
Legislatura 2019/2023.

NOU CARTIPÀS MUNICIPAL

Aprovat nou Cartipàs amb augment de les dedicacions (sou dels regidors i regidores)

El govern socialista aprova les noves dedicacions amb l’excusa d’un nou cartipàs. De nou la poca transparència i demagògia del govern d’Abigail Garrido es posen en evidència. Pugen impostos i taxes, aproven uns pressupostos amb importants augments per tal d’ajudar a les persones en moments tan difícils ( argument recorrent des de l’inici de la pandèmia de la Covid ) i després augmenten el cost polític del seu govern amb més regidors i regidores a dedicació. Debat gris i taxatiu per part de govern on sense argumentació i amb paraules buides aproven el

nou cartipàs amb la frase de regal: “doncs si som 12 haurem de tenir més dedicacions” , clar tan se val les necessitats reals de responsabilitats , el que importa és que tots i totes puguem tenir un sou. A tot això, tercer increment del cost polític: primer cartipàs passant de 4 a 8 dedicacions, segon introducció d’una figura de gerent i tercer 1 nova dedicació. Afegim també que s’aprofita per incrementar sou d’alcaldessa i regidores i regidors un 2,5 %. Evidentment el nostre posicionament va ser en contra, però com a oposició ens vàrem quedar sols. Una llàstima.

LA DADA

L’ajuntament suma un regidor més amb dedicació i augmenta la despesa del cartipàs del govern

20.947,34€

AUGMENT DEL COST ANUAL RESPECTE L’ANTERIOR CARTIPÀS

NOMENCLATOR DE RIBES

Nom del teatre de les Roquetes i Pla d’igualtat Intern

Després un intens debat, on vam demanar fins i tot retirar el punt de l’ordre del dia per buscar el consens, s’aprova el nom del nou teatre de Les Roquetes. Teatre de la Bòvila serà el nom que tindrà. Una nova oportunitat perduda per escurçar la diferència de noms masculins i femenins en els carrers i edificis públics del nostre municipi. L’argument, que la memòria històrica també és important. I tant que ho és, però té mecanismes de recuperació més eficients i pedagògics. Les dones no tenim masses opcions de visibilització en els espais púbics i amb aquet govern sembla que no en tindrem masses d’oportunitats.
El pla d’igualtat intern també va ser sotmès a votació, però per demanar una nova pròrroga, ja que no està enllestit…anem arrossegant pròrrogues en temes de vital importància i d’alta responsabilitat en les administracions públiques.
La regidoria de d’igualtat de gènere, feminismes i lgtbi, amb la regidora Pulido al capdavant, no està fent els deures.
Títols llargs per accions continguts curts…

PREGUNTES DELS VEÏNS I VEÏNES AL PLE.

En aquest ple també hem portat aquelles preguntes que ens han fet arribar els veïns i veïnes atent al compromís que com a Construïm tenim amb la participació. Esperarem les respostes del govern!

Quin seguiment està fent el nostre ajuntament sobre el tema de la contaminació de la fábrica Componentes Vilanova?

César López Martinez

Com esta el tema de l’arribada de l’aigua a les Torres?

Carmen Prades Artigas