Demà 11S, tothom al carrer!

Demà, Diada Nacional de Catalunya, sortirem al carrer, als balcons i a les xarxes per celebrar la Diada. I ho farem més que mai.
 
Ho farem per celebrar-nos. Perquè la diada és la festa de tots i totes les veïnes. Perquè volem compartir-nos. Perquè volem treballar junts per construir un futur millor pel nostre poble. A Ribes, a les Roquetes i conjuntament amb la resta de pobles dels Països Catalans.
 
Ho farem per reivindicar. Per la República. Per demanar que els nostres governants facin efectiu el mandat de l’1 d’octubre. Perquè ho vam votar i vam guanyar. Perquè estem convençuts que és el millor escenari per poder fer polítiques efectives al nostre poble, confrontar els problemes dels nostres veïns i veïnes i eixamplar la base del nostre benestar comú.
 
Ho farem per denunciar. La fugida del rei emèrit és només el darrer episodi esperpèntic d’un estat en fallida. Un estat corrupte. Hereu del Franquisme. Oligàrquic. Demofòbic. On no hi ha separació de poders. On el govern protegeix la fugida del rei corrupte mentre denega un tercer grau administratiu als presos polítics. No ens ho mereixem.
 
Ho farem per exigir. Prou repressió! Reclamem l’aturada immediata de totes les formes de repressió que l’estat espanyol ha activat. Exigim la llibertat de les persones preses, la fi de les persecucions i imputacions a les activistes i la possibilitat d’un retorn lliure a les exiliades. Exigim respecte escrupolós pel nostre dret d’autodeterminació i pels drets fonamentals d’expressió i manifestació dels nostres veïns i veïnes.
 
I ho farem perquè volem el millor dels futurs per la gent de Sant Pere de Ribes. Perquè volem deixar enrere la corrupció, la precarietat i la misèria i volem apostar per un futur de solidaritat, de benestar i de plenitud.
 
Demà, tothom al carrer! Amb la mascareta i seguint les recomanacions sanitàries per vetllar per la salut de la comunitat. I a gaudir de la Diada.