Construïm davant les Eleccions al Parlament del 14 de Febrer

Construïm, des del municipalisme de base, volem reafirmar el nostre compromís amb el país davant la crisi democràtica, sanitària i social que vivim.

La deriva autoritària i repressiva de l’Estat continua negant la voluntat democràtica del poble de Catalunya i utilitzant els tribunals per menysprear les seves institucions. La convocatòria d’aquestes eleccions en són un exemple; enmig de la pandèmia, han imposat la data en contra del criteri dels experts sanitaris i del consens del Parlament.

Aquestes eleccions han de possibilitar recuperar la iniciativa omplint les urnes de dignitat i esperança. Milers de persones hem omplert carrers i places, hem defensat les urnes de les porres l’1 d’Octubre i hem construït majories polítiques al Parlament. No podem malbaratar aquesta força, cal compatir tots els aprenentatges i encarar els nous reptes.

Davant la crisi social i econòmica necessitem un Parlament que defensi un projecte de país inclusiu, compromès a treballar per la reducció de les desigualtats socials, garantir drets com l’habitatge, la salut, el treball i l’educació tot fomentant la cohesió social. Un Parlament centrat a millorar els serveis públics, recuperant-ne el control i la gestió, sota criteris d’eficiència, eficàcia, justícia social i sostenibilitat mediambiental.

Des de Construïm, fem una crida a omplir les urnes, per l’amnistia i la República!
Visca Catalunya lliure!