Aquest dilluns dia 03 de desembre, a la sala Josep LLuis Palacios , s’ha constituït el Grup Impulsor de Construïm la Majoria.

La composició del grup està format 13 persones representants de les entitats i col·lectius impulsors i per 15 persones que hi participen a nivell individual i escollides en procés de votació.

Un cop constituit el Grup, adquirim el ferm compromís de treballar per una candidatura transversal i participativa i establir les línies organitzatives i de gestió més immediates.

Els punts tractats foren:

1. Constituir formalment el grup impulsor que finalment l’integraran les 15 persones amb més número de vots escollides directament pels adherits al manifest i les 13 persones en representació dels partits, associacions i entitats.

2. Es valora molt positivament la participació (450 persones van anar a votar) en les eleccions per triar els representants electes. es va agrair a tothom que s’havia presentat.

3. Es presenta un esborrany de reglament intern que s’haurà d’aprovar

4. Es defineix la periodicitat de les reunions del grup impulsor. Les properes es realitzaran el dimecres 12 i dimecres 19 de desembre de 7 a 9 del vespre, en aquesta sala.

5. Es concreta l’ordre del dia de la propera reunió. (Aprovació acta anterior, aprovació reglament intern, creació comissions de treball, data convocatòria propera assemblea)

Agrair la implicació de totes aquelles persones que hem participat en les votacions, als candidats i candidates que s’han presentat i a tots aquells que sumant esforços hem fet possible unes jornades d’èxit participatiu.

Us animem a seguir participant i ajudant a construir la Majoria