Comunicat oficial de Construïm respecte a les properes eleccions Municipals 2023

L’Assemblea de Construïm – els regidors, entitats, partits i persones que en formem part- ens comprometem a seguir treballant per fer una oposició ferma i constructiva al govern del PSC de Sant Pere de Ribes amb la finalitat de construir una alternativa sòlida de govern a l’Ajuntament. Així ho hem fet durant aquests tres anys de mandat i així continuarem treballant el que ens resta.

Durant aquests mesos, hem estat valorant quin havia de ser el futur de Construïm un cop acabada aquesta legislatura tenint en compte que les condicions polítiques i socials del país han canviat: pandèmia, crisi energètica i econòmica, situació política nacional i internacional… Fruit d’aquest debat, les bases de Construïm reunides en assemblea s’han mostrat favorables a donar continuïtat a una candidatura transversal en les properes eleccions municipals del 2023. Durant les setmanes vinents estudiarem la viabilitat de la proposta i les millors fórmules per mantenir-la. Ens cal seguir sumant esforços per donar un tomb a tants anys d’estancament, de bloqueig i de pèrdua d’oportunitats del nostre municipi. Ens calen noves mirades, perspectives i més participació i creiem que podem construir-ho. Però cert és que hi ha variables que fan que hàgim d’iniciar un procés per explorar nous camins i buscar noves transversalitats. Les bases de Junts – Via recuperaran les seves sigles per presentar-se a les properes eleccions municipals, per tant ja no formaran part de Construïm.

D’altra banda, passades les eleccions del 2023, les diferents entitats i partits ens emplacem a seguir treballant plegats, amb noves estratègies compartides, sumant encara més complicitats, per generar una oportunitat de canvi real al govern del nostre municipi. L’experiència i el treball fet fins a data d’avui ens dona un balanç positiu, ple de consensos i d’enteses que ens han ensenyat a treballar des de la desconstrucció de moltes idees per tornar a construir plegats. I no volem en cap cas perdre el valor d’aquesta feina i de tantes persones mobilitzades pel canvi.

Mentrestant, seguirem treballant com fins ara per posar la vida i les necessitats dels nostres veïns i veïnes al centre de les prioritats.

Comparteix aquesta pàgina a les teves xarxes