Quima Alabate Giménez

Observo en aquest projecte una oportunitat única per a impulsar noves maneres de fer política municipal. Una possibilitat real de renovar i modernitzar l’Ajuntament. Imagino que l’esforç per donar forma a aquesta candidatura aplanarà més endavant vies de sortida i solucions als problemes que es vagin presentant. També valoro la sintonia amb els valors de la República i la sensibilitat total cap a l’especial situació de país en el camí de la seva independència.

AVALADORS

Núria Espachs i Pagés
Miquel Roca i Medina

Claris Caldés Pach

Sóc en Claris. Tinc 48 anys. Vaig néixer a Barcelona al 1970 i visc a Ribes des de el 1992, any en el que vaig decidir que volia formar part d’aquest poble i volia crear la meva família aquí.

Actualment estic casat, sóc pare de 3 fills, i vull ser candidat d’aquest grup impulsor per treballar i col·laborar en tot allò que pugui millorar el futur del nostre poble.

Pel que fa a la meva feina professional, sóc autònom i treballo com a consultor en protecció de dades.

Sempre he estat interessat en la vida sociocultural i política de Ribes i les Roquetes.

Sóc el secretari de ViA (Veu i Acció) i fa anys que participo en el Pessebre Vivent Parlat de Sant Pere de Ribes, també vaig ser un parell d’anys cap de colla dels timbalers de la colla de Diables Petits de Ribes.

Orgullós de ser Ribetà i de col·laborar cada dia per fer del nostre poble un lloc millor per viure.

 

AVALADORS

Helena Vinyes Fernández
Lluís Giralt Vidal

Ramon Canyelles Ricart

Vaig néixer l’any 60 a Vilanova, fill de ribetana i vilanoví. I visc a Ribes des del 91.

Jo estic disposat a ajudar com a membre del grup impulsor. Sóc llicenciat en filologia catalana i bomber de la Generalitat de Catalunya.

No sóc de cap partit i des del 2013 sóc membre fundador i coordinador de la sectorial de bombers de l’Assemblea Nacional Catalana, Bombers per la República.

Vull un Ajuntament amb implicació de la societat civil i totalment dedicat servei dels ciutadans. Estic indignat per la falta de col.laboració de l’actual consistori en el referèndum del primer d’octubre. No es mereix l’Alcaldia.

AVALADORS

Francesc Juan Alcazar
Teresa Llaó Joval

Xavier Coll Pascual

Sóc Xavier Coll Pascual, “Peco”, com em coneix tothom. Sóc nascut a Ribes l’any 1976, he participat i participo de la vida cultural i associativa del poble. Actualment sóc membre de la Comissió de Balls Populars, estic a la direcció del Pessebre Vivent Parlat de Ribes i sóc president de ViA (Veu i Acció). Treballo des de fa 8 anys a Roquetes.

Em presento perquè m’estimo el poble de Ribes. Vull participar en el grup impulsor, perquè ho veig com una oportunitat on destaca la motivació, el seu projecte unitari i sobretot, la seva transversalitat. Una bona proposta pel municipi i una alternativa al govern local actual.
AVALADORS

Lluís Giralt i Vidal
Jordi Coll i Pascual

Mª Merce Cuadras Pages

Sóc la Mercè Cuadras, nascuda a Ribes fa 57 anys i mestra de professió.

He estat des de sempre lligada al teixit cultural i associatiu de Ribes .
M’estimo el meu poble, el meu entorn i el país.
 

Crec que és important formar part d’aquest grup perquè estem en un moment crucial de país i des de la política municipal hem d’aconsseguir la força necessaria per assolir la llibertat i poder instaurar la república.

Com a municipi necessitem un canvi a la casa de la vila per poder assolir aquestes fites,ja que en els darrers anys, el partit socialista no ha sabut representar el sentiment de milers de veins del municicpi. Per poder recuperar el valors de l’1 d’octubre tots som necessaris.

AVALADORS

Miquel Muç Vall
Josep Garcia Bonada

Nuria Espachs i Pagès

Em presento per què estimo Ribes!!!

Per què només es pot entendre aquesta llista amb gent que estimi el municipi. Per què confio plenament en aquest projecte de llista conjunta per què units, sóm molt forts. La capacitat de cada persona unida a altres persones amb moltes ganes de fer les coses bé és el que el municipi necessita.

Per què és important que entrem gent nova, amb ganes de treballar, fer les coses bé. Per qué s’ha acabat mirar-s’ho des del sofà… És el moment de posar el nostre temps, les nostres ganes i apendre al costat de gent que fa anys que s’hi dedica.

Per qué no puc no presentar-me. Ni moralment ni èticament… No puc mirar cap a un altre costat quan estic veient coses que clamen el cel.

Per què com he dit al principi… Estimo el meu poble!!!

AVALADORS

Quima Albalate
Magda Torrents

Sandra Font Simón

He viscut des de petita a Ribes però fa 10 anys vaig venir a viure a Les Roquetes.Sempre he treballat d’educadora de lleure en diferents casals, esplais, colònies, al centre obert de Les Roquetes i de monitora de menjador en escoles de Ribes i actualment al menjador de l’escola l’Arjau al barri de Baix a Mar de Vilanova.

Des de ben jove he estat implicada en les entitats del municipi, des del Centre Parroquial al Ger, en diferents balls populars i sóc membre del col·lectiu Les Roquetes en Moviment que es va crear per defensar el referèndum de l’1 d’octubre. També participo des de la seva creació recent a la Coordinadora de Treballadores del lleure del Garraf. El meu activisme sociopolític no acaba aquí. En diferents moments he participat en diversos moviments tant locals com comarcals i nacionals en àmbits com l’antirrepesiu, feminista, i per la defensa del territori.

He decidit presentar-me a participar al grup impulsor motivada pel meu afany en fer del nostre municipi un lloc digne on viure i conviure. On l’educació vagi molt més enllà de les quatre parets de l’aula en horari lectiu, on les nostres nenes i nens puguin jugar al carrer, on les nostres joves no hagin de passar por per tornar a casa de nit. Un municipi on els serveis bàsics siguin un dret a l’abast de tothom. On la cultura sigui present en les nostres relacions socials; una cultura popular i accessible a totes.

Juntes arribarem més lluny!

AVALADORS

Òscar Mendoza Gómez
Marta Jacas León.

Miguel Angel Garcia Martinez

Sóc el  Miguel Ángel Garcia Martinez de 36 anys.  Tinc negoci a Ribes, la meva família treballa i estudia en aquest mateix municipi. Sóc emprenedor i lluitador pels projectes en què crec. A nivell de municipi penso que cal escoltar al poble i realitzar projectes i millores escoltant i sentint les necessitats reals de la població, sense ser populista i treballant per igual en les dues poblacions, atenent a la demanda i necessitats de cadascuna d’elles. I si volem decidir el nostre futur hem de ser nosaltres els que prenguem decisions des de la base per anar assolint objectius.

Em presento perquè vull lluitar i aportar tot el que estigui en la meva mà per millorar el dia a dia de tots els veïns i veïnes. I perquè crec fermament en el dret de l’autodeterminació i en un projecte republicà, on el poble decideix el que vol.

AVALADORS

Martina Escribano Marti
Jordi Arnal Urbano

Joan Garriga i Quadres

Veí de Ribes de 65 anys. Membre d’Um9, militant de la CUP, afiliat a la CGT i associat a l’entitat GER de Sant Pere de Ribes, a l’IEP Institut d’Estudis Penedesencs i soci de Coop57.

AVALADORS

Fina Fuster Pascual
Marta Sala Casas

Pau Garriga i Gabaldà

Pau Garriga i Gabaldà Tinc 36 anys, visc en familia ampliada i numerosa. Treballo en una llibreria i m’ocupo del servei de copisteria. Intento sempre estar actiu en diferents espais culturals i socials que plantegin, des de la base, un canvi social. Inicialment a l’assemblea de joves la Brega, a l’entitat Ger com monitor d’esplai i després a la junta de la mateixa entitat. Vinculat a les organitzacions polítiques de l’esquerra independentista a Ribes i Les Roquetes UM9. I al país al Sindicat d’Estudiants Alternativa Estel i actualment a la CUP i al CDR.

La voluntat és contribuir en aquest projecte ampli, no d’una forma individual ni individualista sinó, conjutament i de la mà de totes aquelles persones que igual que l’1 d’octubre i el 3 d’octubre vem organitzar-nos i plantejar al conjunt del poble i el país que “sí volem, podem!”. D’igual forma, continuar el treball i lluita que des de l’ajuntament s’ha portat durant molts anys i que ha configurat un municipi que a 2018 pot tornar a posar la vida, les necessitats i voluntats dels veins i veïnes al centre. Practicar l’activitat política municipal, des d’una perspectiva antiracista, oberta, republicana, feminista i socialment justa.

“Per un poble viu, alegre i combatiu”

AVALADORS

Jordi Candel Plass
Nemesi Mestre Alba

Núria Giralt Vidal

Tinc 51 anys i he viscut sempre a Ribes. He estat vinculada al teixit associatiu des de la comissió de balls populars durant 10 anys. des de el 2015 sóc regidora de l’ajuntament per PDeCAT-VIA.

Vull participar amb el grup impulsor perquè penso que podem construir entre tots una bona proposta per una candidatura atractiva per la ciutadania que signifiqui un canvi de govern i un canvi en les polítiques municipals. vull treballar per un nou govern que defensi els valors republicans i la sobirania del poble català.

AVALADORS

Joan Barceló Planas
Mercè Giralt Vidal.

Lluis Giralt Vidal

Soc nascut a Ribes on he viscut els 54 anys de la meva vida. He participat en la vida cultural i associativa del municipi. Les tres darreres legislatures he estat regidor electe pel grup ViA, amb coalició amb CiU i PDeCAT. He format part del govern municipal (conjuntament amb UM9), durant 20 mesos, 10 d’ells com a alclade.

Vull col·laborar amb el grup impulsor pel convenciment que és una bona proposta pel municipi, que pot suposar un canvi i una alternativa al govern actual. Una candidatura que situi en la responsabilitat de govern gent compromesa amb l’exercici democràtic i d’autodeterminació de la nació catalana.

AVALADORS

Àngels Alavedra Àngulo
Joan Giralt Vidal

Gerard Gómez Pagès

Presento la meva candidatura per treballar en un grup assembleari que considero potent, divers i interessant com és el de la candidatura de “Construïm la majoria”.

Perquè crec en l’empoderament del ciutadà de diversos pensaments i d’idees, per formar-ne un projecte comú, amb els mateixos objectius per construir una majoria municipalista diferent. Com a ciutadà, visc entre els dos pobles que conformen Sant Pere de Ribes, represento un punt de vista diferent i necessari per a poder treballar per al municipi.

AVALADORS

Tomàs Carandell
Vinyet Pérez

Marta Jacas León

Em dic Marta Jacas León i tinc 39 anys. Sóc de Ribes, actualment visc a Puigmoltó. Treballo com a responsable de la Pastisseria Pascual. Participo dels balls populars i del Carnaval des de sempre. També he estat lligada a diferents moviments socials i culturals del poble i he participat molt activament de totes les movilitzacions populars per la República que s’han anat succeint al nostre país en els darrers anys. Sóc militant d’UM9 – CUP.

Presento la meva candidatura perquè veig “Construïm la majoria” com una oportunitat de presentar una alternativa sòlida a les polítiques clientelars que ha dut a terme l’actual govern municipal. Crec que podem incidir des del municipalisme en la millora de les condicions socials de la nostra gent i lluitar contra el patriarcat des de la proximitat; vull viure en un municipi feminista. A més, l’ajuntament no pot donar l’esquena al moment polític excepcional que viu aquesta part del país, com ha fet l’actual equip de govern.

És per tot això que vull que em feu confiança i pugui participar en el grup impulsor.

AVALADORS

Rosanna Espachs i Bertran
Silvia Collado i Gomez

Joan López Fernandez

Joan López Fernandez actualment regidor de UM9-CUP a l’ajuntament de Ribes i Conseller Comarcal, treballo a l’ajuntament de Canyelles de cap d’urbanisme i tinc 45 anys. Segurament m’haureu vist participant als balls populars, al GER, a les mobilitzacions republicanes de l’1 d’octubre, a l’assemblea dels drets socials del Garraf o simplement a les barraques de festa major.

Em presento a aquesta candidatura perquè crec fermament que el municipi de Sant Pere de Ribes necessita un canvi de govern. Un govern amb un projecte de futur pel municipi, que protegeixi a les persones vulnerables, pel dret a accedir a l’habitatge i perquè no tinguem ciutadans de primera i de segona, parlo de les urbanitzacions.

Per un municipi actiu, sostenible, solidari, feminista i republicà.

AVALADORS

Ricard Clares i Busquets
Magda Torrents i Garriga

Marta Magdaleno i Jacas

Em dic Marta Magdaleno i Jacas, i tinc 38 anys, treballo en una botiga familiar del poble, tambè vinculada al teixit associatiu i cultural del municipi com el carnaval, pessebre vivent etc…Presidenta de L.associaciò de comerciants i industrials de Ribes (Fem Ribes). Fins fa poc vinculada al partit polític Esquerra Republicana de Sant Pere de Ribes.

M.agrada Ribes, la seva gent i la seva politica municipal i treballar amb aquest conjunt impulsor q s.ha format per una llista ùnica municipal.

AVALADORS

Nùria Giralt
Albert Bonet

Núria Mallén Vivó

El meu nom és Núria Mallén Vivó, ribetana d’adopció, amb origens ribetans per part de mare. Vaig nèixer l’any 1977 a Barcelona, i fa 12 anys que visc a Ribes, tornant als origens materns. Treballo en l’àmbit del medi ambient i canvi climàtic en un celler del Penedès. Mare de tres fills, partíceps de cultura i associativa ribetana, amb col.laboració i participació activa en associacions vinculades amb l’educació.

Considero encertada la proposta municipal d’una candidatura unitària, motiu pel qual em poso a disposició per col.laborar-hi, i formar part d’aquest projecte.

AVALADORS

Xavier Coll i Pascual
Esther Coll i Pascual

Montse Mestre i Casas

Vaig néixer a Ribes el 1978 i des d’aleshores que hi visc. Sóc Diplomada en Relacions laborals i treballo d’assessora laboral a Ribes.

He participat de les activitats, entitats culturals, esportiva i vida social del meu poble des de sempre: patinatge artístic, Balls Populars, els Xulius SCR (esplai, Junta, teatre, pessebre vivent…), Mitja Marató Rural de Ribes, la Ruta dels Indians.

Sòcia de l’entitat Els Xulius i d’Omnium cultural.

El motiu pel qual em presento, tot i que mai he estat en política, és que em vull unir en aquest projecte per veure si podem fer un millor poble VIU per tots i en tots els aspectes.

Gràcies!

AVALADORS

Esther Miret i Torrens
Marta Garcia i Juliachs

Neus Milà Vidal

Neus Milà Vidal nascuda el 1958 a Sant Pere de Ribes
Mare de tres fills i àvia de dos nens.
Mestra de l’Escola Pública Riera de Ribes. Ha format part de diferents equips directius tant de l’Escola El Pi com de l’escola Riera de Ribes.
Membre de diferents grups d’investigació de l’ICE de la Universitat Autònoma i formadora de formadors.
Sócia de l’Entitat Cultural Els Xulius – CSR
Sócia d’Òmnium i de l’ANC. Actualment membre de la Junta Local de l’ANC

Motius pels quals em presento:

La millora de la vida de les persones és una qüestió que ens ha d’interpel.lar a tota la ciutadania. En aquest moment del nostre municipi i del nostre país és necessari construir una nova majoria per tal de fer-ho possible.

Em presento perquè vull col.laborar en l’equip que impulsarà la construcció d’aquesta majoria i perquè penso que puc ajudar a vertebrar una alternativa de govern basada en els valors republicans i dedicada a millorar la vida de la ciutadania del nostre poble.

AVALADORS

Joan Bullich
Josep Juliachs Coll

Sara Orpella i Bajils

Atès que he estat treballadora al departament de Serveis Territorials a l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes 24 anys, que em vaig presentar com a independent a la llista d’ERC com a numero dos en les municipals del 2015, que des de el minut cero estic al grup municipal i que actualment estic a 4 Consells i 1 Comissió dels Òrgans Col·legiats de l’Ajuntament, (Consell de Cooperació i Ajuda al Desenvolupament, Consell de Mitjans de Comunicació, Consell Municipal de Cultura, Consell Social i Comissió de Nomenclatura), feina que faré fins al final de la Legislatura.

M’agradaria posar la experiència adquirida a l’Administració Local al servei del grup impulsor i així aportar el meu granet de sorra per a quest repte que avui se’ns presenta.

AVALADORS

Nuria Cererols i Macià
Joan Domènec Bullich

Josep Mª Perelló i Rosell

Hola, sóc en Josep Mª Perelló i Rosell , tinc 54 anys, casat amb dos filles, sóc Tecnic Informàtic i de fa més de 15 anys vinculat als moviments tant polítics com culturals de Ribes. Membre de l’Ampa de l´escola Els Costerets durant 6 anys, 8 anys membre del consell escolar i actualment membre del consell escolar del IES Can Puig. També membre actiu de la Plataforma Civica de Ribes durant la seva activitat. També actualmente, soci ( vinculat i actiu) del Club Handbol Ribes. En politica, militant del PDCAT i colaborador del grup municipal PDCAT-VIA.

AVALADORS

Albert Bonet Huete
LLuis Giralt

Ernest Pomares Facerias

Des de petit, a la família sempre es va viure un ambient en la defensa de la llengua i la cultura catalana, promogut principalment pel meu pare, que va ser professor de català, començant a donar classes en la clandestinitat. Des del 2003 sóc soci d’Òmnium Cultural i des de fa uns anys membre de la Junta Òmnium Garraf i també del jurat del Premis Josep Lluís Palacios.

El meu posicionament polític, des dels anys 80 ha estat relacionat, directament o indirecta, en els moviments independentistes d’esquerra. Crec que s’ha de treballar per poder aconseguir una candidatura el més àmplia, transversal i participativa possible per guanyar les properes eleccions municipals i prendre la majoria a l’actual govern que, com avalador del 155, molt possiblement, en el proper mandat els pactes post-electorals serien PSC-Ciutadans.

AVALADORS

Francesc López Arias
Mònica Roca Luján

Salvador Rios Beltran

Tinc 64 anys, sóc nascut a Barcelona però visc a Ribes des del 1985. Al llarg de la meva vida professional m’he dedicat al sector de l’engenyeria en l’àmbit de l’automoció. Actualment estic jubilat. He col·laborat amb l’AMPA de l’escola els Costarets i he estat president de l’AMPA de l’IES Can Puig. Sóc soci col.laborador del GER i militant de UM9 i la CUP.

AVALADORS

Ramón Moragues Dolç
Tomas Carandell

Esther Rodriguez Maldonado

Tinc 43 anys, sóc mare de tres fills, ribetana i professional de la comunicació. Llicenciada en comunicació audiovisual per la UPF, posgrau de gestió cultural per la UPF i curs de certificació pedagògica (CAP en geografia i història) per la UB.

Els motius pels que proposo la meva participació en el grup impulsor són diversos, però en destacaria la motivació per crear un projecte unitari i tranversal, fet des de la base, de gent del poble i pel poble i alhora lligat a un projecte republicà de país. Un projecte que aposta per les polítiques socials al municipi, per la sostenibilitat i el feminisme.

Perquè la crida als valors que van nèixer l’1O no quedin enrere ni en mi ni en qui m’envolta, i si ho podem fer al poble on he crescut i on creixen els meu fills no trobo motiu per no implicar-me .

AVALADORS

Jordi Eroles Asènsio
Àngels Esteve Solé

David Jordi Sánchez Ortells

Santsenc de naixement ( barri de Sants), ribetà des de fa més 20 anys.
El meu nom, David Jordi Sánchez Ortells, vocal d’una entitat veïnal al municipi, abans president durant 5 anys ( Can Lloses), integrant de diverses comissions municipals ( Medi Ambient, Urbanitzacions), sindicalista al Baix Penedès (UGT), treballo en una fàbrica a l’Arboç del Penedès,  vocal a la Junta de la Penya Barcelonista de Sant Pere de Ribes, voluntari del Foment del Turisme de Sitges ( Ral·lie Barcelona-Sitges, catifes florals) involucrat en la vida municipal, presento la meva candidatura per formar part del segon grup impulsor de construïm la majoria.

La meva ajuda pot ser vàlida perquè conec la trista realitat de les urbanitzacions amb dèficits urbanístics que hi ha al municipi de Ribes. Com a membre d’una entitat veïnal podrem crear llaços entre urbanitzacions per poder créixer.
AVALADORS

Lluís Giralt
Enric Mateo

Daniel Tubau Socies

Visc a Les Roquetes desde l’any 93 , sóc treballador autònom d’una empresa de Vva de serveis. Estic inscrit a la ANC i també en l’actualitat sóc militant de ERC.

Conec una mica “el ambient” de la política municipal del nostre municipi, així com sóc coneixedor de la complexitat política entre els dos grans nuclis , Ribes i Les Roquetes Estaria disposat a donar un cop de ma dins les meves possibilitats i limitacions, forman part del grup impulsor

AVALADORS

Joan Bulich
Neus Milà Vidal