Arrenquem la campanya a Les Roquetes

Dissabte 13 de maig, arrenquem la campanya de Um9/CUP – Construïm al Centre Cívic de Les Roquetes molt ben acompanyats per companyes del secretariat de la CUP i representants de la comarca.

L’acte conduït per Xesca Santos i Òscar mendoza ha comptat amb les intervencions de Maria Sirvent, advocada especialista en temes de gènere i habitatge i exdiputada del Parlament de Catalunya i ha tancat l’acte Esther Rodríguez, cap de llista de la candidatura Um9/CUP – Construïm.

Maria Sirvent ha iniciat els parlaments reivindicant el municipalisme com a eina imprescindible per a la transformació social, ha denunciat la voluntat invisibilitzadora de tv3 cap a la CUP i ha encoratjat a la lluita per defensar el dret a habitatge i la defensa del territori.

Esther  Rodríguez ha tancat l’acte denunciant la manca de voluntat política del govern del PSC per promoure la participació ciutadana i ha desgranat les accions més destacades que inclou el programa de govern de la candidatura. Ha acabat el seu parlament fer una crida a la participació per tal de construir una alternativa de govern el proper dia 28.

L’arrencada de la campanya, també ha comptat amb la participació de diversos representants de la CUP a la comarca: Josep Manel Amatllé “Jota”, cap de llista de Vilanova i La Geltrú, Daniel Pérez, cap de llista de Cubelles i Júlia Vigó, regidora de Guanyem Sitges.

L’acte ha sigut amenitzat per Peter Krivda, que ha tocat diverses peces de violoncel.

Comparteix aquesta pàgina a les teves xarxes

Fotos cedides per Jorge Lorenzo