2.974 gràcies!

Gràcies pel suport rebut, per ser-hi sempre, per lluitar incansablement, per compartir voluntats i sabers, per les complicitats creades, per l’esforç fet, per sumar per construir.

Gràcies per totes les encartellades, per totes les embustiades, per tots els actes, per totes les converses, els debats i tots els esforços que heu dedicat perquè la candidatura de CONSTRUÏM tingués un bon resultat.

Diguem-nos-ho, agraïm-nos-ho, cuidem-nos després d’aquests dies intensos. Cada vot que ens hem endut, és un vot atrevit perquè passin coses, un vot de dignitat social i nacional, un vot per un millor municipi i és un repte per totes nosaltres estar a l’altura de la confiança dipositada.

Cal valorar que els resultats electorals no han estat els esperats per la nostra candidatura, ni per allò que creiem és el millor per a la gent d’aquest municipi i del país. Per aquest motiu ens caldrà fer una lectura profunda dels resultats obtinguts

Així com enfortir allò que ens ha permès arribar fins a les eleccions: la construcció de l’assemblea, la lluita i el treball col·lectiu, la creació del nostre espai polític. Allò que hem sabut escriure com una reflexió de la nostra comunitat. Allò que hem concretat com a propostes per donar resposta col·lectiva a les necessitats que com a comunitat tenim. I com no, els somnis dibuixats entre tots que continuen vius i necessaris, presents i amb voluntat de ser més enllà dels resultats electorals.

Són aquests espais, aquest treball i aquests somnis els que ens motiven a continuar treballant per aquest municipi sotmès a les dinàmiques de la realitat del país i del moment polític que vivim.

Res acabava ahir. Res comença avui. Tot continua. Continua la feina de tants dies,de construir un municipi just, transformador i compromès amb la construcció del país.